Aref Ghafouri Geleceği Tahmin Etme Sırrını Anlatıyor [Yetenek Sizsiniz]




Keywords: Aref Ghafouri.com,Aref Ghafouri Yıl Başı Yetenek Sizsiniz Özel Programı,Aref Gafuri Videoları,Aref GHhafouri Sırrını Anlatıyor,Aref Ghafouri Üçgen ,Kırmızı , Nijerya ,Kupa On,ve Darian Kelimelerini, Nasıl Bildi Onu Anlatacak,Aref Ghafouri Eğer Geleceği Tahmin Edip Yazma Yeteneğine Sahip Olsam Onu Buraya Yazardım,Aref Ghafouri İlizyon Gösterilerinin Açıklamasını Yapıyor,Aref Ghafouri Life Dergisinde Sırlarını Anlatıyor,Aref Gafuri Geleceği Nasıl Tahmin Edebiliyor.Arefin Facebook Sayfası,İnternet Sitesi

Kategori: , ,



4 Yorum Yazılmış Bu Konu Hakkında"Aref Ghafouri Geleceği Tahmin Etme Sırrını Anlatıyor [Yetenek Sizsiniz]"

  1. Adsız says:

    bence aref gösterinin son anına kadar kendisine yardımcı olan kişi aslında aynı kişi değil birbirine tıpatıp benzeyen 2 kişi var ve arefin yardımcısı tahtaya kelimeleri yazarken diğeri de kelimeleri kendi vucuduna yazıyor dikkat edin kutuyu indirmek için adam karanlık bölüme gidiyor ve üzerinda önceden kelimeler yazılı olan diğer dublör geliyor ama güzel hazılanmış gercekten

  2. Ahmet Akesti says:

    Üzerinde yazılar olan arkadaşın kıyafetine bakarsanız, kapalı mekanda olmasına rağmen şapkayla gezen tek insan o. Bir şekilde kamufle edilmeye çalışılmış aksesuarla. Muhtemelen ikizi içerde aynı kıyafetlerle yarı çıplak halde üzerine yazılar yazılsın diye beklerken o arkadaş sahnede duruyor. Sonra sehpayı getirme bahanesiyle yer değiştiriyorlar. Hepsi bu.

  3. Xenoles says:

    Hatırlarsanız Yarı Finalde Bu Gösteriyi Yaparken Ali Tarancı "Yok Bide Sırtımda Kocaman Kader Yazsaydı" Gibisinden Bir Cümlede Bulunmuştu. Ordan Yola Çıkarak Buna Atıfen Yapılmış Bir Gösteri. Gayet Başarılı Bir Gösteri , Fakat Yarı Finalin Aynısını Değilde Farklı Bir Gösteri Yapmasını Beklerdik... :))

  4. Yusuf says:

    abicigim iceriye 10 duydursada o adam gosteri baslatiktan beri ordaydi hic bir yere gitmedi. orda onceden yaziliydi anlatabildimmi???

Yorum Gönder:

Sorunsuz Baglanti icin www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com Sitesinden Giris Yapiniz

Bu Site Video Derleme Sitesidir | Telif Hakları YouTube Sitesine Aittir | Design by Webbilgi.org